Τα Νέα μας

Διασυλλογικός Αγώνας “Αφανούς Ναύτη 2018”

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο ιστιοπλοϊκός αγώνας με την επωνυμία “Κύπελλο Αφανούς Ναύτη” που διοργανώθηκε με επιτυχία απο τον Ι.Ο.Θ. οι αθλητρίες και οι αθλητές μας κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις

read more

Summer Camp 2018

Summer Camp 2018 ! Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης οργανώνει μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία για παιδιά από 7 ετών, γεμάτη ιστιοπλοΐα, κολύμπι, Κωπηλασία , Κανόε-καγιάκ, πινγκ πονγκ, μαθήματα Κυκλοφοριακής Αγωγής αλλά και πολλές εκπλήξεις και παιχνίδια !

read more

Πρόκριση Εθνικών Ομάδων και Πανελλήνιο Ομαδικό 2018

Ολοκληρώθηκε ο Αγώνας Πρόκρισης Εθνικών Ομάδων Optimist και Laser 4. 7 που διοργανώθηκε από τον Ν.Ο.Κ.Βουλιαγμένης. Ο Αγώνας ήταν συναρπαστικός με το επίπεδο των Αθλητριών και Αθλητών να είναι πολύ υψηλό !

read more

Περιφερειακό Πρωτάθλημα ΒΔ Ελλάδος 2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Β.Δ. Ελλάδος 2018 που διοργάνωσε ο Ι.Ο.Κ Δήμου Παγγαίου. Η επιτροπή κατάφερε να ολοκληρώσει 8 ιστιοδρομίες σε όλες τις κατηγορίες με πολύ καλές συνθήκες για τις Αθλήτριες κι τους Αθλητές που διαγωνίστηκαν. Ο Όμιλος μας συμμετείχε με 14 Αθλήτριες και Αθλητές συνολικά στις κατηγορίες Optimist και Laser 4.7. Αναλυτικότερα στα αποτελέσματα η Βογιατζοπούλου Μαρία με την 2η Θέση στην Γενική και 1η στα κορίτσια στην κατηγορία των Optimist , o Κατηγιαννάκης Γιάννης με την 11η Θέση στην Κατηγορία Laser 4.7 κατάφεραν την είσοδο τους στην Προέθνικη Ομάδα και θα αγωνιστούν στον Αγώνα της πρόκριση για την Εθνική Ομάδα την επόμενη εβδομάδα στην Βουλιαγμένη. Σημαντικές διακρίσεις επίσης κατάφεραν ο Κοτζακοζίδης Δημήτρης που κατέκτησε την 2η Θέση των Παίδων και η Ματαράγκα Αναστασία με την 3η Θέση στην κατηγορία των Κορασίδων. Συγχαρητήρια σε όλους τους Αθλητές και Αθλήτριες , στους Προπονητές Κοσμόγλου Στράτο, Σαραντόπουλο Χρήστο , Καλογεράκη Μυρσίνη και στους γονείς που συνόδεψαν και βοήθησαν την αποστολή.

read more

Ακαδημία Εκμάθησης Ιστιοπλοϊας

Ναυτικός Ομιλος Καλαμαριάς.Ελα και εσύ στην Ιστιοπλοΐκή μας παρέα να διασκεδάσουμε , να αγαπήσουμε την θάλασσα και την Ιστιοπλοΐα ! Ελα να γίνεις και εσύ ένας μικρός Καπετάνιος ! Η σχολή απευθύνετε σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών. Πληροφορίες : Γραμματεία Ομίλου 2310454111 , www.sailing.naokth.gr

read more

Athens Eurolymp Week 2018

Eurolymp Athens Sailing Week 2018. Επέστρεψαν οι Ομάδες Optimist και Laser 4.7 μετά; από την συμμετοχή τους στο Eurolymp Athens Sailing Week 2018. Δυστυχώς ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος για άλλη μια φορά με αποτέλεσμα να γίνουν ελάχιστες ιστιοδρομίες σε κάθε κατηγορία με πολλές αλλαγές στην διεύθυνση και στην ένταση. Παρόλα αυτά οι εμπειρίες που αποκόμισαν κυρίως οι μικρότεροι αθλητές των Optimist από μια διεθνή διοργάνωση ήταν σημαντικές.

read more

Διασυλλογικός Αγώνας με την Επωνυμία “1ο Κύπελλο Μπουκαδούρας”

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο ιστιοπλοϊκός αγώνας “1ο Κύπελλο Μπουκαδούρας 2017” που διοργάνωσε ο Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων (Ο.Θ.Α.). στις 10 – 11 Φεβρουαρίου 2018. Πραγματοποιήθηκαν 5 Ιστιοδρομίες σε όλες τις κατηγορίες με εξαιρετικές συνθήκες ειδικά την δεύτερη μέρα. H Αθλήτρια μας Βογιατζοπούλου Μαρία κατέκτησε την πρώτη θέση Γενική στην Κατηγορία Optimist. Αναλυτικά οι Αθλητές/τριες του Ομίλου μας κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις.

read more

Διασυλλογικός Αγώνας Ν.Ο. Δελφινάριου “Σ.ΠΑΠΑΔΗΣ 2018”

Το 3ήμερο 2-4 Φερουαρίου 2018 ο Ν.Α.Ο.Κ.Θ. συμμετείχε στον αγώνα εις μνήμη Σπύρου Παπαδη του Ν.Ο. Δελφιναρίου. Δυστυχώς για άλλη μια φορά φέτος , ο καιρός δεν βοήθησε με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν ιστιοδρομίες. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου για την φιλοξενία και την διευκόλυνση που μας παρείχε.

read more

Αποκριάτικο Party Ιστιοπλοΐας Τριγώνου

Το Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου του Ναυτικού Ομίλου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης σας Προσκαλεί στο Αποκριάτικο Party που Διοργανώνει την Τσικνοπέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 8:30 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ομίλου.
Σας Περιμένουμε να διασκεδάσουμε με άφθονο Κρασί , Σουβλάκια και Μουσική !
Τα Έσοδα της Εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του Τμήματος Ιστιοπλοΐας Τριγώνου.

read more

Απονομές Διπλωμάτων Ακαδημίας Εκμάθησης

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στις εγκαταστάσεις Ιστιοπλοίας του Ομίλου μας πραγματοποιήθηκε εσωτερικός αγώνας όλων των τμημάτων των Ακαδημιών και ακολούθησε η απονομή των διπλωμάτων σε όσους ολοκλήρωσαν τον Πρώτο κύκλο της εκπαίδευσης τους. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους Προπονητές τους !

read more

Αγιασμός Υδάτων 2018

Ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο 16-17 Δεκεμβρίου 2017 οι αγώνες ιστιοπλοίας “ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2017” που διοργανώθηκαν απο τον Ό.Φ.Θ. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή Ομίλων , 13 Ομιλοι, 2 από Βουλγαρία με περισσότερους από 150 Αθλητές – τριες . Οι καιρικές συνθήκες ευνόησαν..

read more