Τα Νέα μας

Διασυλλογικός αγώνας “Κύπελλο Δημητρίου Μπλάτση 2018” – Ν.Α.Ο.Κ.Θ.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Ιστιοπλοϊκός αγώνας με την επωνυμία «ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΠΛΑΤΣΗ 2018» που διοργάνωσε ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης στις 15-16 Σεπτεμβρίου 2018.

read more

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist 2018 – Πέτρα, Μυτιλήνη

ΝΑΟΚΘ-Το τέλος του πανελληνίου πρωταθλήματος Optimist 2018 στην Πέτρα της Μυτιλήνης βρήκε την Βογιατζοπουλου Μαρία στην 12η θέση να κερδίζει την πρόκριση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ως 1ο Κορίτσι της Περιφέρειας μας ! Η Κόκκινη Αθανασία κατέλαβε την 59η θέση και η Γεωργιάδου Μαρία την 61η. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τον προπονητή Κοσμογλου Στράτο.

read more

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser RDL 2018 – Ρόδος

Με μεγάλη επιτυχία και με 9 ιστιοδρομίες ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με διοργανωτή τον Ν.Ο. Ρόδου. Μετά από πολύ καλή εμφάνιση οι Αθλητές μας σε σύνολο 49 διαγωνιζόμενων κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις :
Τσέτσος Χαράλαμπος 15ος Γενική και 10ος στις ηλικίες κάτω των 19
Κάτσικας Νικόλαος 16ος Γενική
Κορίζης Θεόδωρος 32ος Γενική και 6ος στις ηλικίες κάτω των 17
Συγχαρητήρια στους Αθλητές και στον Προπονητή Κοσμόγλου Στράτο

read more

Πανελλήνιο Κύπελλο 11χρονων 2018 – Γαλαξίδι

Ολοκληρώθηκε στο Γαλαξίδι το Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist κάτω των 11 ετών με τους μικρούς μας αθλητές να επιστρέφουν γεμάτοι εμπειρίες. Ο Κοτζακοζιδης Δημήτρης κατέλαβε τελικά την 15 θέση στα αγόρια και ακολούθησαν οι Κοκκίνης Στράτος , Καπολλας Τάσος , Αθανασιάδης Θεολόγος , Καλογεράκης Παντελής , Πεχλιβανίδης Μαργαρίτης και Κεραμαρης Χρήστος. Να σημειώθει οτί σχεδόν για όλους τους αθλητές μας ήταν η πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνα Πανελληνίου επιπέδου ! Το μέλλον τους ανήκει !
Συγχαρητήρια στους Αθλητές , στους Προπονητές αλλά και στους γονείς που συνόδεψαν την Αποστολή

read more

FUN DAY 2018 – Τμήμα Ιστιοπλοίας Τριγώνου

Σας Προσκαλούμε να Διασκεδάσετε μαζί μας τo Σάββατο 9 Ιουνίου στις 11 π.μ. στην Καθιερωμένη FUN DAY του Τμήματος Ιστιοπλοΐας!
Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά το Άθλημα και να δοκιμάσετε διάφορους τύπους σκαφών όπως Catamaran , Laser , 420 ,Optimist ,Windsurf αλλά και να λάβετε μέρος σε έναν Μοναδικό Αγώνα ΓΟΝΕΩΝ που Προβλέπεται Συναρπαστικός..
Σουβλάκια – Βουτιές – Διασκέδαση – Παιχνίδια Συμπεριλαμβάνονται !

read more

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist 2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο ιστιοπλοϊκός αγώνας με την επωνυμία “Κύπελλο Αφανούς Ναύτη” που διοργανώθηκε με επιτυχία απο τον Ι.Ο.Θ. οι αθλητρίες και οι αθλητές μας κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις

read more

Διασυλλογικός Αγώνας “Αφανούς Ναύτη 2018”

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο ιστιοπλοϊκός αγώνας με την επωνυμία “Κύπελλο Αφανούς Ναύτη” που διοργανώθηκε με επιτυχία απο τον Ι.Ο.Θ. οι αθλητρίες και οι αθλητές μας κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις

read more

Summer Camp 2018

Summer Camp 2018 ! Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης οργανώνει μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία για παιδιά από 7 ετών, γεμάτη ιστιοπλοΐα, κολύμπι, Κωπηλασία , Κανόε-καγιάκ, πινγκ πονγκ, μαθήματα Κυκλοφοριακής Αγωγής αλλά και πολλές εκπλήξεις και παιχνίδια !

read more

Πρόκριση Εθνικών Ομάδων και Πανελλήνιο Ομαδικό 2018

Ολοκληρώθηκε ο Αγώνας Πρόκρισης Εθνικών Ομάδων Optimist και Laser 4. 7 που διοργανώθηκε από τον Ν.Ο.Κ.Βουλιαγμένης. Ο Αγώνας ήταν συναρπαστικός με το επίπεδο των Αθλητριών και Αθλητών να είναι πολύ υψηλό !

read more

Περιφερειακό Πρωτάθλημα ΒΔ Ελλάδος 2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Β.Δ. Ελλάδος 2018 που διοργάνωσε ο Ι.Ο.Κ Δήμου Παγγαίου. Η επιτροπή κατάφερε να ολοκληρώσει 8 ιστιοδρομίες σε όλες τις κατηγορίες με πολύ καλές συνθήκες για τις Αθλήτριες κι τους Αθλητές που διαγωνίστηκαν. Ο Όμιλος μας συμμετείχε με 14 Αθλήτριες και Αθλητές συνολικά στις κατηγορίες Optimist και Laser 4.7. Αναλυτικότερα στα αποτελέσματα η Βογιατζοπούλου Μαρία με την 2η Θέση στην Γενική και 1η στα κορίτσια στην κατηγορία των Optimist , o Κατηγιαννάκης Γιάννης με την 11η Θέση στην Κατηγορία Laser 4.7 κατάφεραν την είσοδο τους στην Προέθνικη Ομάδα και θα αγωνιστούν στον Αγώνα της πρόκριση για την Εθνική Ομάδα την επόμενη εβδομάδα στην Βουλιαγμένη. Σημαντικές διακρίσεις επίσης κατάφεραν ο Κοτζακοζίδης Δημήτρης που κατέκτησε την 2η Θέση των Παίδων και η Ματαράγκα Αναστασία με την 3η Θέση στην κατηγορία των Κορασίδων. Συγχαρητήρια σε όλους τους Αθλητές και Αθλήτριες , στους Προπονητές Κοσμόγλου Στράτο, Σαραντόπουλο Χρήστο , Καλογεράκη Μυρσίνη και στους γονείς που συνόδεψαν και βοήθησαν την αποστολή.

read more

Ακαδημία Εκμάθησης Ιστιοπλοϊας

Ναυτικός Ομιλος Καλαμαριάς.Ελα και εσύ στην Ιστιοπλοΐκή μας παρέα να διασκεδάσουμε , να αγαπήσουμε την θάλασσα και την Ιστιοπλοΐα ! Ελα να γίνεις και εσύ ένας μικρός Καπετάνιος ! Η σχολή απευθύνετε σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών. Πληροφορίες : Γραμματεία Ομίλου 2310454111 , www.sailing.naokth.gr

read more